Reiskostenvergoeding

Woon- werkverkeer en reiskostenvergoeding

Woon- werkverkeer en reiskostenvergoeding

Istanbul

In Istanbul zorgt Conduent voor vervoer van en naar de vestiging door middel van shuttlebussen. Er rijden verschillende bussen over diverse routes door Istanbul. De tijden waarop de bussen rijden zijn afhankelijk van de tijden waarop de projecten draaien. Je kunt met de chauffeur afspraken maken over het ophaalpunt en de afgesproken tijd. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is dat je bij het ophaalpunt komt. Goed geregeld toch?

Antalya

In Antalya is er helaas geen shuttlebus beschikbaar maar krijg je een vaste vergoeding per gewerkte dag. Deze vergoeding wordt tegelijkertijd met het salaris uitbetaald.

Je ontvangt een vergoeding van 10 TL per gewerkte dag. Dat is voldoende om binnen Antalya naar het Conduent callcenter te gaan met de bus.

In Antalya is het bussysteem best goed geregeld. De bussen rijden 24 uur per dag. Om naar het kantoor van Conduent te komen, moet je uitstappen bij bushalte ‘Ataturk Bulvari’. Dit is op loopafstand van Uluç Plaza waar het kantoor van Conduent zit. Doorgaans rijden bussen ieder half uur. Buslijn 24 rijdt tot 19.00 uur ‘s avonds om de 10 minuten.

Liever niet met de bus? Dan kun je natuurlijk ook op de fiets komen. Door Antalya kun je veilig fietsen en je fiets kun je stallen in de fietsenstalling bij ons kantoor.