Huisvesting

Huisvesting

Huisvesting

Als je in Turkije komt werken, word je in principe geacht om zelf op zoek te gaan naar woonruimte. Je kunt hierbij hulp vragen van familie, vrienden of collega’s bij Conduent.

Ook kun je advertenties bekijken contact opnemen met een zogenaamde emlakci (makelaar).

Belangrijke links:

Lukt het niet om nu al een huis te vinden? Geen haast, de meeste Conduent-collega’s starten pas met zoeken als ze al in Antalya of Istanbul zijn. Vaak kunnen ze binnen hun netwerk of via collega’s snel een geschikte woonruimte vinden.

Conduent-huis in istanbul

Als je in Istanbul komt te werken, is er de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in het Conduent-huis. Je kunt hier de eerste maand van je dienstverband terecht om vanuit daar andere een woonruimte te vinden. In dit huis woon je samen met collega’s van Conduent.

*Let op; het Conduent-huis is enorm populair, dus het kan zijn dat het huis vol zit.

Het Conduent-huis bevindt zich in de wijk Umraniye, op ongeveer 15 minuten van het callcenter en ligt in een appartementencomplex waar ook andere gezinnen wonen. Je bevindt je dus echt in de Turkse samenleving. Mannen en vrouwen wonen gescheiden in het Conduent-huis.

Ook goed om te weten:

Naast het huis vind je een café waar je wat kunt drinken, ontbijten of dineren. Op loopafstand is een bushalte te vinden waarbij je via de bus naar Kadiköy kan gaan (dit is een centrum aan de Aziatische kant van Istanbul). Daarnaast vind je in de buurt voldoende supermarkten om je dagelijkse boodschappen te doen.

In het Conduent-huis bevindt zich een..

  • Badkamer (deze deel je samen met je huisgenoten)
  • Keuken (gedeeld)
  • Woonkamer met TV, bank en eettafel
  • Balkon
  • Afwasmachine

Het huis bestaat uit 3 kamers met elk 2 bedden. Daarnaast is het huis beveiligd en komen er wekelijks schoonmakers langs. De eerste maand woon je hier voor 150 TL en daarna betaal je 150 TL per week.