Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij Conduent callcenter in Turkije te komen werken. Als je bij ons aan de slag gaat, val je natuurlijk onder de Turkse wet- en regelgeving. In dit geval de arbeidswet. In Turkije zijn een aantal dingen anders geregeld dan in Nederland.

We zetten op een rijtje waar je recht op hebt als je in Turkije komt werken

Crèche

Moeders in Turkije kunnen hun kind overdag naar de crèche brengen. Elke werkgever is verplicht om dit aan te bieden. Als ouders betaal je maar een beperkte bijdrage hiervoor. Goed geregeld dus.

Eten

De Turkse wet stelt verplicht dat werkgevers voor de lunch van het personeel zorgen. Je ontvangt daarom voor elke gewerkte dag lunchtegoed. Dit bedrag kun je uitgeven in supermarkten en restaurants die meedoen aan ons partner programma.

SGK-verzekering

Als je werkt heb je automatisch een volledig verzorgde SGK. Dit staat voor Sosyal Güvenlik Kurumu en is een Turkse ziektekostenverzekering en pensioen.

Nog meer voordelen

In Istanbul kun je gebruik maken van onze gratis shuttlebus. Deze bus brengt je vanaf bepaalde locaties in de stad naar onze vestiging en weer terug. In Antalya ontvang je een reiskostenvergoeding. In Istanbul hebben we een Conduent-huis. Als er plaats is, kun je daar eventueel een tijdje wonen totdat je jouw eigen woonruimte hebt gevonden. We vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Arbeidscontract

Als je bij Conduent gaat werken krijg je een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. Dit geldt voor zowel de callcenter-agents als medewerkers in een staf- of managementfunctie.

Werktijden

Bij Conduent kun je al aan de slag als je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Natuurlijk kun je ook fulltime werken. De werktijden hangen af van het project waar je op gaat werken.

Beschikbaarheid

Om bij Conduent te kunnen werken vragen we van jou dat je minimaal 6 maanden beschikbaar bent.

Nationaliteit

Als je de Turkse nationaliteit hebt, kun je zonder enig probleem bij ons aan de slag. Heb je niet de Turkse nationaliteit, dan zal er een werkvergunning aangevraagd moeten worden. Elke werkgever mag maar een bepaald aantal werkvergunningen aanvragen.