Jouw uitdaging bij Conduent Callcenters

Ben jij op zoek naar je nieuwe uitdaging? Dan zit je hier goed! Conduent heeft doorlopend vacatures en biedt verschillende leuke functies aan

Homepage search
Locaties
Functie

Daarom Conduent Callcenters Turkije

Werken in het callcenter van Conduent in Turkije betekent een baan met uitdagingen. Wil jij terugkeren of emigreren naar Turkije of woon je al in Turkije en ben je op zoek naar een leuke baan in het callcenter? Conduent in Turkije heeft doorlopend vacatures en biedt callcenter werk aan op twee vestigingen: Istanbul en Antalya.

Bekijk hier onze callcenter vacatures in Istanbul en Antalya. Je kan op een vacature reageren en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waarom Conduent Turkije?

In Turkije heeft Conduent vestigingen in Antalya en Istanbul. De meeste medewerkers van Conduent Turkije zijn geboren en getogen in België of Nederland en dat schept een band. Een Nederlandse organisatie in een Turkse omgeving biedt nog meer voordelen. Voor veel mensen met Turkse afkomst die in België of Nederland zijn geboren is het belangrijk om de eigen taal te blijven spreken. Benieuwd naar huisvesting, salaris en contractvormen? Lees nu de arbeidsvoorwaarden.

Dit is werken op het callcenter