Callcenters

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere stappen.

Stap 1: vul je persoonlijke gegevens in

Druk op de oranje solliciteerknop en vul je persoonlijke gegevens in.

Stap 2: INTAKEGESPREK RECRUITMENT CENTER

Het recruitment center neemt contact met je op. Zij geven je extra informatie over de vacatures en checken samen met jou welke functie het beste bij je past.
Wanneer we een leuke, passende functie voor je hebben word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met één van onze recruiters op de locatie waar je wilt gaan werken. Als voorbereiding op het gesprek speel je eerst onze online sollicitatiegame.

Stap 3: speel onze online sollicitatiegame

In deze game maak je kennis met de werkzaamheden binnen ons callcenter. Na afronding van de game weten wij wat je allemaal kunt en/of je geschikt bent voor het echte werk. Je ontvangt direct een rapport over je prestaties waarin je terugziet wat je sterke en zwakke punten zijn.

Stap 4: HET SOLLICITATIEGESPREK

Tijdens het sollicitatiegesprek met één van onze recruiters krijg je een goed beeld van het werken in onze callcenters. De recruiter vertelt je wat er precies van je verwacht wordt en jij kunt jouw motivatie om voor Conduent te werken toelichten. Behalve een gesprek kan het zijn dat je bepaalde test(en) moet maken.
Als het tijdens je sollicitatiegesprek van beide kanten klikt, hoor je meteen wanneer je kunt starten met de interne training.

Sollicitatieprocedure staffuncties

Stap 1: vul je persoonlijke gegevens in

Druk op de oranje solliciteerknop en vul je persoonlijke gegevens in.

Stap 2: Sollicitatie screening

Nadat je hebt gesolliciteerd voor een staffunctie bij een callcenter van Conduent beoordeeld een recruiter jouw CV en motivatie. Aan de hand daarvan wordt bepaald of er voldoende aanknopingspunten zijn om contact met je op te nemen voor een telefonisch intakegesprek en/of 1e kennismakingsgesprek.

Stap 3: Kenningsmakingsgesprek

Tijdens dit kennismakingsgesprek krijg je informatie over onze organisatie en de functie. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij jouw ambities en motivatie om te komen werken bij Conduent.
Als je eerste gesprek voor beide partijen positief verloopt, volgt een competentie- en capaciteitentest.

Stap 4: Competentie- en capaciteitentest

Met deze tests stellen we vast of je qua persoonlijke competenties past bij het profiel van de functie en of je kennis en opleidingsniveau aansluit bij de functievereiste.
De uitslag van de test wordt, in rapportvorm, aan je gemaild door de recruiter en besproken in een tweede gesprek.

Stap 5: Tweede gesprek

Hier zal de HR-Consultant en je (toekomstige) direct leidinggevende bij aanwezig zijn. Zowel de uitslag van de test, je eigen feedback op de test als ook je verdere motivatie naar aanleiding van de vragen die na het eerste gesprek of de test zijn blijven bestaan, worden in het tweede gesprek behandeld. Een wederzijdse klik is in dit gesprek ook essentieel voor beide partijen.

STAP 6: Arbeidsvoorwaardelijk en welkom bij Conduent!

Verloopt ook dit tweede gesprek naar tevredenheid? Dan word je uitgenodigd om de arbeidsvoorwaarden bij Conduent te bespreken. Dit gebeurt telefonisch of op de vestiging. Na overeenstemming ontvang je de arbeidsovereenkomst en de datum van je eerste werkdag.