Callcenters

Callcenter vacatures in Zwolle

Werken voor Conduent Callcenters Zwolle

Ben jij op zoek naar een callcenter baan in de omgeving van Zwolle? Dan ben je bij Conduent op het juiste adres. Conduent heeft in Zwolle callcenter vacatures voor projecten zoals Wehkamp, Telfort en KPN.
Voor welk project je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een enthousiast team van parttime en fulltime medewerkers. Of je dus op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of parttime wilt werken naast je gezin, bij Conduent kan het! Onze locatie in Zwolle ligt op slechts een paar minuten lopen vanaf station Zwolle, ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer dus.

Onze callcenter vacatures in Zwolle

>> Parttime / Fulltime Callcenter medewerker KPN/Telfort – Thuiswerken

Wil jij werken vanuit huis? Dat kan bij ons!
Je helpt bestaande klanten, adviseert en zorgt voor een optimale klantbeleving. 

>> Parttime / Fulltime Callcenter medewerker KPN/Telfort

In Zwolle kun je werken in ons callcenter voor het project KPN of Telfort. Je helpt bestaande klanten, adviseert en zorgt voor een optimale klantbeleving. De klanten bellen jou op voor o.a. verlenging van een abonnement, een storing of advies over bepaalde producten.

>> Klantenservice medewerker Wehkamp

Klanten bellen naar de klantenservice van wehkamp.nl met vragen over bestellingen. Je kan denken aan vragen over leveringen, facturen of orders die niet goed lijken te lopen.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze Staf & Management vacatures in Zwolle

>> WFM Trafficer KPN

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van WFM Trafficer voor het Client Team van KPN op onze locatie in Zwolle. Als WFM Trafficer speel je een cruciale rol in de bezetting van ons callcenter.

Onze recruiters in Zwolle

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.