Callcenters

Callcenter vacatures in Tilburg

Werken voor Conduent Callcenters Tilburg

In het callcenter op onze locatie in Tilburg kun je aan de slag op projecten als Ziggo en Vodafone.
Voor deze locatie zijn we op zoek naar callcenter agents die fulltime of parttime aan de slag willen, maar ook studenten die op zoek zijn naar een bijbaan kunnen goed bij ons terecht. Je vindt onze locatie op loopafstand van het Centraal Station Tilburg. Dat maakt onze vestiging ontzettend geschikt voor medewerkers die wonen in Eindhoven, Den Bosch of Breda.

Onze callcenter vacatures in Tilburg

>> Parttime klantenservice medewerker Ziggo

Op zoek naar een vast rooster door jou bepaald?
Op de technische helpdesk van Ziggo op onze locatie in Tilburg ondersteun jij klanten met storingen rondom televisie, internet en telefonie.

>> Klantenservice medewerker Ziggo

Klanten bellen naar het callcenter van Conduent voor project Ziggo met vragen rondom het abonnement. Jij als klantenservice medewerker beantwoordt de vragen telefonisch.

>> Commercieel klantenservice medewerker Vodafone

Als commercieel klantenservice medewerker Vodafone werk je bij ons op de locatie Tilburg.  Je hebt telefonisch contact met bestaande klanten over het abonnement.

>> Klantenservice medewerker Ziggo – Thuiswerken

Wil jij werken vanuit je eigen huis? Dat kan op ons project Ziggo in Tilburg. Als klantenservice medewerker Ziggo werk jij vanaf jouw eigen werkplek. Van achter jouw eigen bureau heb jij telefonisch contact met bestaande klanten over het abonnement.

>> Commercieel Helpdesk medewerker Ziggo

Je hebt telefonisch contact met bestaande klanten over o.a het voortzetten van het abonnement.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze opdrachtgevers in Tilburg

logo ziggo

Werken voor Ziggo

Op onze vestiging in Tilburg werken zowel technische medewerkers voor Ziggo als klantenservice medewerkers. Wat ligt jou meer? Ben jij technisch ingesteld, weet je alles van modems en de nieuwste technologie? Of help je liever klanten die vragen hebben over facturen, bestellingen of verhuizingen? Bij ons kan het allebei!

Werken voor Vodafone

Op deze locatie kun je ook aan de slag op het project Vodafone. In Tilburg komen telefoontjes binnen van Vodafone klanten met vragen rondom administratie en abonnementen. Het is jouw taak om te luisteren naar het probleem die de klant heeft en een passende oplossing te zoeken. Je kunt voor Vodafone aan de slag op zowel klantenservice als commerciële functies.

Onze Staf & Management vacatures in Tilburg

>> WFM RTA (Real Time Analyst) VodafoneZiggo

Als WFM RTA speel je een cruciale rol in de bezetting van ons callcenter. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de roosters van onze agents op de juiste manier in het workforcemanagement system staan.

>> Team Leader

Op korte termijn willen wij ons team uitbreiden met een ervaren Team Leader. Voor de coaching, begeleiding en motivatie van onze medewerkers hebben we jou nodig!

>> Recruiter Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij ter uitbreiding per direct op zoek naar een Recruiter. Als Recruiter binnen Conduent werk je samen met andere Recruiters op andere locaties in Nederland, ben jij contactpersoon voor onze uitzendpartners / leveranciers.

>> Data Analyst

Je maakt deel uit van het Client Intelligence team binnen Conduent Customer Experience Europe. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van complexe datasets, het opzetten van statistische modellen en het interpreteren van de analyseresultaten.

Onze recruiters in Tilburg

Esther van Roode

Als Regio Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de werving van agents in Tilburg. Door de continue veranderingen in de arbeidsmarkt ben ik juist op zoek naar de persoon achter het cv. Het maken van de juiste match binnen een dynamische onderneming haalt het beste uit mij en zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga!

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.