Callcenters

Callcenter vacatures in Rotterdam

Werken voor Conduent Callcenters Rotterdam

Wil je werken in de Randstad? Dat kan bij Conduent Rotterdam. Onze locatie zit dichtbij station Rotterdam Centraal en op deze locatie werk je voor merken als Ziggo. De functies op ons callcenter in Rotterdam zijn ideaal voor studenten op zoek naar een bijbaan, parttimers en fulltimes.

Ervaring in de telemarketing of in een callcenter is niet voor alle vacatures noodzakelijk, maar wel een pré! Een callcenter baan is de perfecte start van je verdere loopbaan. Want voordat je aan de slag gaat als Callcenter Medewerker volg je een volledig interne opleiding, waar je alle ins en outs leert van onze systemen en waar je ook handvatten aangereikt krijgt om op de juiste manier te communiceren met klanten.

Onze callcenter vacatures in Rotterdam

>> Commercieel medewerker klantenservice Ziggo

Op de helpdesk van Ziggo op onze locatie in Rotterdam ondersteun jij klanten telefonisch en per e-mail. Klanten bellen jou en jij als callcenter medewerker helpt de klant met het bestellen van diensten.

>> Klantenservice Medewerker Ziggo

Klanten bellen jou met vragen omtrent het abonnement. Jij als klantenservice medewerker zal dit telefonisch beantwoorden. Je kan denken aan vragen over zenderpakketten, verhuizen of de facturen. Samen met jouw collega verleen jij een topservice op de helpdesk van het project Ziggo.

>> Parttime klantenservice medewerker Ziggo

Op zoek naar een vast rooster door jou bepaald?
Op de technische helpdesk van Ziggo ondersteun jij klanten met storingen rondom televisie, internet en telefonie.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Voor dit merk ga jij werken in Rotterdam

logo ziggo

Werken voor Ziggo

Kun je goed luisteren en op basis daarvan een goed advies geven aan de Ziggo klant? Dan zit je hier op je plek. Je helpt klanten van Ziggo die vragen hebben over facturen, betalingen, abonnementen of andere administratieve zaken. Doordat je goed kunt luisteren weet je het meteen als een klant behoefte aan een extra dienst of service. Jij speelt hierop in door deze diensten aan te bieden aan de klant.

Onze Staf & Management vacatures in Rotterdam

>> WFM RTA (Real Time Analyst) VodafoneZiggo

Als WFM RTA speel je een cruciale rol in de bezetting van ons callcenter. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de roosters van onze agents op de juiste manier in het workforcemanagement system staan.

>> Business Improvement Manager

Als Business Improvement and Implementation Manager ben je één van de drijvende krachten achter het project Vodafone/Ziggo, opdrachtgever van Conduent.

>> Client Team Manager

Je wordt eindverantwoordelijk voor de personele, financiële en contractuele resultaten. Als Client Team Manager ben je de sparringpartner van onze klant op het gebied van klantcontact. De strategie en wensen van de opdrachtgever weet je moeiteloos te vertalen binnen onze organisatie.

>> Team Leader Ziggo

Op korte termijn willen wij ons team uitbreiden met een ervaren Team Leader. Voor de coaching, begeleiding en motivatie van onze medewerkers hebben we jou nodig!

>> Recruiter

Als Recruiter binnen Conduent werk je samen met andere Recruiters op andere locaties in Nederland, ben jij contactpersoon voor onze uitzendpartners / leveranciers. Je rapporteert hierbij aan de Coördinator Recruitment.

Onze recruiters in Rotterdam

Britte van Dongen

Hi! Ik ben regio recruiter in Rotterdam & Hilversum. Daarnaast vind je mij ook in geregeld in Tilburg. In mijn functie geeft het maken van de juiste match mij een kick. Ik kijk verder dan een CV en ga op zoek naar datgene wat iemand drijft. Spreek ik jou binnenkort over de mogelijkheden bij Conduent?

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.