Callcenters

Callcenter vacatures in Maastricht

Werken voor Conduent callcenters Maastricht

Voor ons callcenter in Maastricht zoeken we medewerkers die met name voor Vodafone aan de slag gaan. Je komt te werken in het contact center waar zowel inbound als outbound wordt gebeld. Via Conduent kun je op beide soorten functies aan de slag. Op ons callcenter kun je op flexibele werktijden werken, ideaal als je een bijbaan zoekt naast je studie of werken en een gezin wilt combineren. Leuk om te weten: Voor veel van de opdrachtgevers in Maastricht kun je na een inwerkperiode vanuit je eigen huis werken! Thuiswerken behoort bij Conduent tot de mogelijkheden.

Onze callcenter vacatures in Maastricht

>> Commercieel klantenservice medewerker Vodafone

Klanten bellen jou omdat ze een extra bundel willen opzeggen, het contract verloopt of omdat ze een extra service willen bestellen. Jij helpt de klant zo goed mogelijk met de verkoop van de juiste producten.

>> Klantenservice Medewerker Vodafone

Je hebt telefonisch contact met klanten waarbij je diverse vragen beantwoordt over facturen, kosten en betalingen. Maar ze kunnen je ook bellen voor vragen over het netwerk of hun abonnement.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze opdrachtgever in Maastricht

Werken voor Vodafone

Als je als callcenter medewerker van Conduent bij Vodafone aan de slag gaat, werk je dagelijks in een gezellig team. Bij Vodafone kun je aan de slag op inbound of outbound projecten. Op de inbound projecten bellen (potentiële) klanten van Vodafone jou. Je beantwoordt vragen over abonnementen, mobiele telefoons en lopende acties. Op de outbound projecten bel je zelf klanten van Vodafone, voor bijvoorbeeld een verlenging van een abonnement of een speciale aanbieding op basis van een vraag van een klant.

Onze recruiters in Maastricht

Milou Vissers

Door middel van het voeren van leuke selectiegesprekken match ik, samen met de kandidaten zelf, de juiste persoon bij het juiste project. Als Regio Recruitment Consultant binnen Conduent Maastricht en Almere ben ik verantwoordelijk voor de wervingen op locatie en selecteer ik dé sales en service tijgers die wij zoeken. Ik heb het hier enorm naar mijn zin! Lijkt het jou ook leuk om te werken bij een van de leukste callcenters in Maastricht of Almere? Bekijk de openstaande vacatures, laat iets van je horen en wellicht zie ik je binnenkort op een van onze locaties!

Evelien Muller

Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het recruitment proces binnen Conduent Maastricht. Ik krijg iedere keer weer een boost van het contact met mensen en het spreken van gemotiveerde kandidaten. De juiste match maken tussen vacatures en kandidaten; dat is mijn doel. Wil jij werken bij het leukste callcenter van Nederland? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures en hopelijk tot snel!

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.