Callcenters

Callcenter vacatures in Hilversum

Werken voor Conduent Callcenters Hilversum

Canal digitaal en Online.nl, daar werk je voor in Hilversum. Jij bent het eerste aanspreekpunt als het aankomt op administrative of technische vragen van klanten. Dus ben jij er klaar voor om verkoopadviseur of technisch callcenter agent te worden? Solliciteer dan nu!

Onze callcenter vacatures in Hilversum

>>Parttime klantenservice medewerker CanalDigitaal

Ben jij technisch aangelegd om leer jij snel? Wil je parttime werken in een informele sfeer. Start dan als klantenservice medewerker bij CanalDigitaal. Wij zoeken callcenter medewerkers voor 24 tot 36 uur.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze opdrachtgevers in Hilversum

Werken voor Canal Digitaal

Vanaf onze locatie in Hilversum wordt er exclusief gewerkt voor Canal Digitaal. Als jij komt werken op deze locatie kom je terecht in een enthousiast team. Heb je nog geen ervaring met werken op een callcenter? Geen probleem! Ervaring is niet nodig hooguit een pré. Je bent van harte welkom. Zien we jou snel?

wehkamp.nl logo

Werken voor Wehkamp.nl

Vanuit locatie Hilversum werken wij ook voor Wehkamp.nl. Klanten bellen naar de klantenservice van wehkamp.nl met vragen over bestellingen. Er werkt een leuk en enthousiast team dat altijd op zoek is naar nieuwe collega´s. Kom jij hier ook werken? We zien je graag op de werkvloer!

Onze Staf & Management vacatures in Hilversum

>> WFM Business Partner

Voor onze vestigingen Hilversum en Almere zijn wij op zoek naar een WFM Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de accounts: Wehkamp, Hollands Nieuwe en Canal Digitaal met betrekking tot het geleverde WFM product en de geleverde service.

>> WFM Trafficer

Als WFM Trafficer speel je een cruciale rol in de bezetting van ons callcenter. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de roosters van onze agents op de juiste manier in het workforcemanagement system staan.

Onze recruiters in Hilversum

Britte van Dongen

Hi! Ik ben regio recruiter in Rotterdam & Hilversum. In mijn functie geeft het maken van de juiste match mij een kick. Ik kijk verder dan een CV en ga op zoek naar datgene wat iemand drijft. Spreek ik jou binnenkort over de mogelijkheden bij Conduent?

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.