Callcenters

Callcenter vacatures in Enschede

Werken voor Conduent callcenters Enschede

In het callcenter van onze vestiging in Enschede kun je werken voor projecten als Telfort en KPN. Als student kun je deze bijbaan goed combineren met je studie, maar je kunt ook eenvoudig parttime werken naast bijvoorbeeld je gezin. Onze locatie in Enschede is goed te bereiken met openbaar vervoer, zo ligt treinstation Enschede op een paar minuten loopafstand. Ben jij op zoek naar een flexibele baan als callcenter medewerker? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online.

Onze callcenter vacatures in Enschede

>> Parttime / Fulltime Callcenter medewerker KPN/Telfort – Thuiswerken

Wil jij werken vanuit huis? Dat kan bij ons!
Je helpt bestaande klanten, adviseert en zorgt voor een optimale klantbeleving.

>> Parttime / Fulltime Callcenter medewerker KPN/Telfort

In Enschede kun je werken in ons callcenter voor het project KPN of Telfort. Je helpt bestaande klanten, adviseert en zorgt voor een optimale klantbeleving.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze opdrachtgevers in Enschede

KPN logo

Werken voor KPN

Voor het project KPN zoeken we medewerkers voor verschillende soorten functies. Zo kun je aan de slag als technisch medewerker, klantenservice medewerker of juist wat meer commercieel als klantadviseur of op de Salesdesk. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, via Conduent kun je in Enschede eenvoudig een callcenter functie vinden die bij jou past.

Werken voor Telfort

In ons contact center in Enschede werken we naast KPN ook voor het merk Telfort. Voor dit project zoeken we regelmatig Technische helpdesk medewerkers die hun hand niet omdraaien voor een technisch probleempje. Of het nu gaat om een verbinding die niet naar behoren werkt of een klant die problemen heeft met bijvoorbeeld de mailbox, jij weet raad en lost het snel op! En als je ook nog eens een slimme verkoper bent die een klant goed kan analyseren en weet wat de klant nodig heeft, kun je eenvoudig extra bonussen verdienen via het cross- en upsell systeem.

Onze Staf & Management vacatures in Enschede

>> Online Marketeer

Ben jij gek op (online) analytics en andere data? Ben jij altijd op zoek naar verbetering en optimalisatie? Kent Job Marketing voor jou geen geheimen? Dan is dit wellicht de nieuwe baan die jij zoekt!

Onze recruiters in Enschede

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.