Callcenters

Callcenter vacatures in Amersfoort

Werken voor Conduent callcenters Amersfoort

Ben jij op zoek naar een flexibele callcenter baan in Amersfoort? Dan ben je bij Conduent aan het juiste adres. Voor onze projecten als Ziggo & T-mobile zoeken wij regelmatig callcenter medewerkers die op korte termijn aan de slag kunnen. Onze callcenter functies zijn enorm geschikt als bijbaan of als je parttime werken wilt combineren met de zorg voor een gezin. Onze locatie in Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons callcenter is slechts een paar minuten lopen vanaf station Amersfoort. Wil jij voor Conduent werken? Voor de volgende functies zoeken wij nog callcenter agents.

Onze callcenter vacatures in Amersfoort

>> Parttime Commercieel Medewerker T-Mobile

Conduent Amersfoort heeft een nieuwe opdrachtgever: T-Mobile en daarom zoeken wij jou! Samen met het nieuwe team ga je aan de slag om nieuwe en bestaande klanten van een telecomprovider te woord te staan. Het gaat om een inbound sales functie.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

>> Parttime klantenservice medewerker Ziggo

Op zoek naar een vast rooster door jou bepaald?
Op de technische helpdesk van Ziggo op onze locatie in Amersfoort ondersteun jij klanten met storingen rondom televisie, internet en telefonie.

>> Technisch klantenservice medewerker Ziggo Zakelijk

Jij krijgt de zakelijke Ziggo klanten aan de lijn die storingen ervaren met hun producten of diensten. Samen met de klant ga jij op zoek naar de juiste oplossing.

Werken voor Ziggo in Amersfoort

logo ziggo

Werken voor Ziggo

Op onze vestiging in Amersfoort werken zowel technische medewerkers voor Ziggo als klantenservice medewerkers. Wat ligt jou meer? Ben jij technisch ingesteld, weet je alles van modems en de nieuwste technologie? Of help je liever klanten die vragen hebben over facturen, bestellingen of verhuizingen? Bij ons kan het allebei!

t-mobile

Werken voor T-mobile

Wil jij werken voor T-Mobile? Dat kan in Amersfoort! Voor deze opdrachtgever bellen wij op de afdeling inbound sales. Dat betekent dat klanten jou bellen om een abonnement voor televisie, internet of telefonie aan te schaffen.

Onze Staf & Management vacatures in Amersfoort

Onze recruiters in Amersfoort

Sharon de leeuw

Ik ben werkzaam in de functie van Regio Recruiter voor de vestiging Almere en Amersfoort. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat het gehele operationele recruitment proces op deze locaties goed verloopt.

De kracht van onze organisatie vind ik dat er een hele goede sfeer is, iedereen is welkom en wordt geaccepteerd zoals hij of zij is!

Nina Miroshnichenko

Binnen Conduent ben ik werkzaam in de functie van recruiter voor de vestiging Amersfoort. Daarnaast ben ik ook soms te vinden op onze andere vestigingen. Het werken met diverse mensen in een motiverende omgeving geeft mij grote voldoening. Wij focussen ons niet alleen op de persoonlijkheidskenmerken van een sollicitant, ook ambitie en ontwikkelpotentieel komen aan bod. Wil jij ook werken in een collegiale omgeving met een informele cultuur? Solliciteer direct via onze website.

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.