Callcenters

Werken voor Conduent Callcenters Almere

Conduent zoekt nieuwe collega’s voor onze callcenter projecten in Almere. Onze callcenter medewerkers werken voor de technische Helpdesk voor project Ziggo en voor de klantenservice van Hollandsnieuwe. Maar ook werken wij voor PSA, ideaal voor als jij in de automotive wilt werken. Conduent Almere is gevestigd op de derde en zesde etage van het Alnovum gebouw, vlakbij het centraal station. Onze vacatures zijn geschikt voor jong en oud vanwege de flexibele werktijden en de doorgroeimogelijkheden. Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan voor één van de volgende openstaande functies.

Onze callcenter vacatures in Almere

>> Telefonisch commercieel medewerker binnendienst PSA groep (Peugeot, Citroën en DS)

Heb jij passie voor auto’s en wil jij graag mensen informeren over de nieuwste model auto’s van o.a. Peugeot? Dan is dit wellicht de ideale (bij)baan voor jou!

>> Technische klantenservice medewerker Ziggo

Als callcentermedewerker voor Ziggo in Almere werk je op de klantenservice. Je hebt telefonisch contact met klanten die technische vragen hebben.

>> Customer support PSA Groupe België (Peugeot, Citroën en DS)

Wij bieden support aan Peugeot Citroën Retail in België. Vragen gaan over het maken van afspraken of andere aftersales gerelateerde onderwerpen.

>> KLANTENSERVICE MEDEWERKER INBOUND VODAFONE ZAKELIJK

Bij Vodafone Almere sta jij klaar voor de zakelijke klant en beantwoord jij alle vragen omtrent abonnementen, bundels en telefonie!

>> CUSTOMER SUPPORT PSA GROUPE BELGiQUE (PEUGEOT, CITROËN ET DS)

Pour PSA, nous offrons un soutien au devéloppement de Peugeot Citroën Retail. Pour cela nous communiquons avec des clients Belges qui parlent Francais ou Néerlandais.

>> CALLCENTER MEDEWERKER ALMERE

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze projecten in Almere

Werken voor PSA Groupe (Peugeot, Citroën en DS)

Ben jij een echte autofanaat en zie jij het wel zitten om te werken voor merken als Peugeot, Citroën en DS? Op het project PSA Groupe ga jij aan de slag voor deze automerken. Zeker een aanrader als jij op zoek bent naar een baan waar je kan doorgroeien.

logo ziggo

Werken voor Ziggo

Conduent Almere verzorgt de technische helpdesk voor Ziggo. Gedurende de dag kun je diverse technische vragen van Ziggo klanten verwachten. Bijvoorbeeld vragen over de snelheid van het internet, technische problemen met TV ontvangers of storingen. Het is aan jou om de klant te woord te staan en naar tevredenheid te helpen. Soms kun jij dat doen, soms is de oplossing om een afspraak met de monteur in te plannen.

Werken voor Hollandsnieuwe

Naast Ziggo, vind je op de locatie in Almere ook de klantenservice voor Hollandsnieuwe, de telefoonprovider. Als callcenter agent sta je hun klanten te woord en beantwoord je hun vragen over bijvoorbeeld abonnement, bestellingen en eventuele aanvullende pakketten.

Werken voor Vodafone

Sinds de zomer 2016 kan je ook aan de slag op de Vodafone vloer in Almere. Het is nog een klein groepje agents, maar de medewerkers van hollandsnieuwe houden je even goed gezelschap! Klanten bellen jou met vragen over het abonnement. Aan jou de taak om te zorgen dat de klant een beter aanbod krijgt! En het leukste van alles? De bonussen bij Vodafone zijn niet verkeerd.

Onze recruiters in Almere

Sharon de leeuw

Ik ben werkzaam in de functie van Regio Recruiter voor de vestiging Almere en Amersfoort. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat het gehele operationele recruitment proces op deze locaties goed verloopt.

De kracht van onze organisatie vind ik dat er een hele goede sfeer is, iedereen is welkom en wordt geaccepteerd zoals hij of zij is!

Kathy Almering

Ik werk nu al enige tijd bij Conduent. Hiervoor al ervaring opgedaan binnen het recruitment vak bij Tempo-Team als stagiaire Sales Intercedent. Het fijnste aan werken bij Conduent vind ik het snelle schakelen en de collegiale sfeer. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, zo skeeler ik bijvoorbeeld veel, maar ook ben ik vaak te vinden met mijn neus in een goed boek.

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is het mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.