Callcenters

Werken voor Conduent Callcenters Almere

Conduent zoekt nieuwe collega’s voor onze callcenter projecten in Almere. Onze callcenter medewerkers werken voor de technische Helpdesk voor project Ziggo en voor de klantenservice van Hollandsnieuwe. Maar ook werken wij voor PSA, ideaal voor als jij in de automotive wilt werken. Toch liever voor Vodafone aan de slag? Ook dat kan. Conduent Almere is gevestigd op de derde en zesde etage van het Alnovum gebouw, vlakbij het centraal station. Onze vacatures zijn geschikt voor jong en oud vanwege de flexibele werktijden en de doorgroeimogelijkheden. Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan voor één van de volgende openstaande functies.

Onze callcenter vacatures in Almere

>> Vlaamse Customer Care medewerker Peugeot, Citroën en DS

Voor PSA, fabrikant van de merken Peugeot, Citroën en DS, verzorgen wij alle service activiteiten voor Nederland en België. Klanten hebben verschillende vragen die je per telefoon, e-mail, chat of social media binnenkomen.

>> Commercieel medewerker binnendienst Peugeot, Citroën en DS

Wil jij ook een keer wat anders? Werken in een totaal nieuwe omgeving die elke week weer anders is? Kom dan werken in ons klant contact centrum voor een grote internationale automotive klant!

>> Customer Care Peugeot, Citroën en DS

Voor PSA, fabrikant van de merken Peugeot, Citroën en DS, verzorgen wij alle service activiteiten voor Nederland en België. Klanten hebben verschillende vragen die je per telefoon, e-mail, chat of social media binnenkomen.

>> Parttime klantenservice medewerker Ziggo

Op zoek naar een vast rooster door jou bepaald?
Op de technische helpdesk van Ziggo op onze locatie in Almere ondersteun jij klanten met storingen rondom televisie, internet en telefonie.

>> MULTIPLE MULTILINGUAL COLLEAGUES – (NEAR) NATIVE NORWEGIAN, SWEDISH AND/OR DANISH SPEAKERS NEEDED!

We are looking for multilingual colleagues: (near) native Norwegian, Swedish, Danish speakers. You will work for an international operating: Royal Caribbean Cruise Lines.

>> Customer support Peugeot, Citroën en DS België

Wij bieden support aan Peugeot Citroën Retail in België. Vragen gaan over het maken van afspraken of andere aftersales gerelateerde onderwerpen.

>> CUSTOMER SUPPORT PEUGEOT, CITROËN ET DS BELGiQUE

Pour PSA, nous offrons un soutien au devéloppement de Peugeot Citroën Retail. Pour cela nous communiquons avec des clients Belges qui parlent Francais ou Néerlandais.

>> Customer Care Peugeot, Citroën, DS

Les clients nous posent différentes questions qui nous parviennent par téléphone, par mail, par « chat » ou par réseaux sociaux.

>> Commercieel klantenservice medewerker inbound Vodafone

Als commercieel klantenservice medewerker Vodafone in Almere ga jij aan de slag in het callcenter op de inbound sales afdeling. Klanten bellen jou om het abonnement te verlengen, extra pakketten aan te schaffen of om het complete abonnement te wijzigen.

>> Klantenservice medewerker hollandsnieuwe

Als callcenter medewerker voor Hollandsnieuwe in Almere werk je op de klantenservice. Jij hebt telefonisch contact met klanten over het abonnement, facturen of administratieve vragen.

>> Callcenter medewerker Almere

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze projecten in Almere

Werken voor PSA Groupe (Peugeot, Citroën en DS)

Ben jij een echte autofanaat en zie jij het wel zitten om te werken voor merken als Peugeot, Citroën en DS? Op het project PSA Groupe ga jij aan de slag voor deze automerken. Zeker een aanrader als jij op zoek bent naar een baan waar je kan doorgroeien.

logo ziggo

Werken voor Ziggo

Conduent Almere verzorgt de technische helpdesk voor Ziggo. Gedurende de dag kun je diverse technische vragen van Ziggo klanten verwachten. Bijvoorbeeld vragen over de snelheid van het internet, technische problemen met TV ontvangers of storingen. Het is aan jou om de klant te woord te staan en naar tevredenheid te helpen. Soms kun jij dat doen, soms is de oplossing om een afspraak met de monteur in te plannen.

Werken voor Hollandsnieuwe

Naast Ziggo, vind je op de locatie in Almere ook de klantenservice voor Hollandsnieuwe, de telefoonprovider. Als callcenter agent sta je hun klanten te woord en beantwoord je hun vragen over bijvoorbeeld abonnement, bestellingen en eventuele aanvullende pakketten.

Werken voor Vodafone

Sinds de zomer 2016 kan je ook aan de slag op de Vodafone vloer in Almere. Het is nog een klein groepje agents, maar de medewerkers van hollandsnieuwe houden je even goed gezelschap! Klanten bellen jou met vragen over het abonnement. Aan jou de taak om te zorgen dat de klant een beter aanbod krijgt! En het leukste van alles? De bonussen bij Vodafone zijn niet verkeerd.

Onze Staf & Management vacatures in Almere

>> Recruiter

Als Recruiter binnen Conduent werk je samen met andere Recruiters op andere locaties in Nederland, ben jij contactpersoon voor onze uitzendpartners / leveranciers. Je rapporteert hierbij aan de Coördinator Recruitment.

>> ICT Consultant – Contact Centers EMEA

We are looking for an ambitious ICT Consultant who will supports our non-Windows ICT-team, professionalize and standardize at our locations.

>> Service Delivery Lead

Als Service Delivery Lead ben je voor ons project PSA werkzaam in de dynamische automotive omgeving van het contactcenter van Conduent in Almere.

>>Functioneel Applicatiebeheerder CiC 

Als functioneel applicatiebeheerder CiC ben je verantwoordelijk voor alle applicatie-aanpassingen op het CiC / Genesys Pureconnect platform. Daarnaast coördineer je ook de systeem aanpassingen.

>> Systeembeheerder

Je bent verantwoordelijk voor meer dan 8000 werkplekken, 5 distributiecentra en meer dan 40 vestigingen in  Europa en daarbuiten. Hier draag je samen met je collega ICT’ers zorg voor een goed werkende infrastructuur met een 99,999% uptime garantie.

>> BackOffice support medewerker

Wij zijn op zoek naar een BackOffice support medewerker. Je werkt binnen een compact team dat binnen Europa operationeel is.

>> Service Delivery Lead Europe North

As a Service Delivery Lead you will partner with our corporate client to make all the strategic decisions regarding the Customer Engagement Center operation.

>> Team Leader Ziggo

Op korte termijn willen wij ons team uitbreiden met een ervaren Team Leader. Voor de coaching, begeleiding en motivatie van onze medewerkers hebben we jou nodig!

>> Business Information Risk Analyst EMEA

The Business Information Risk Analyst will use their knowledge and experience to support the Business Information Risk Manager, in working with the various business lines and technology groups within Conduent.

>> Sr. Engineer

Conduent zoekt per direct naar een Microsoft SQL DBA – Sr. Engineer voor 40 uur per week. Als Sr. Engineer ben je werkzaam in de zeer dynamische omgeving van het contactcenter…

Onze recruiters in Almere

Sharon de leeuw

Ik ben werkzaam in de functie van Regio Recruiter voor de vestiging Almere en Amersfoort. Ik ben ervoor verantwoordelijk dat het gehele operationele recruitment proces op deze locaties goed verloopt.

De kracht van onze organisatie vind ik dat er een hele goede sfeer is, iedereen is welkom en wordt geaccepteerd zoals hij of zij is!

Milou Vissers

Door middel van het voeren van leuke selectiegesprekken match ik, samen met de kandidaten zelf, de juiste persoon bij het juiste project. Als Regio Recruitment Consultant binnen Conduent Maastricht en Almere ben ik verantwoordelijk voor de wervingen op locatie en selecteer ik dé sales en service tijgers die wij zoeken. Ik heb het hier enorm naar mijn zin! Lijkt het jou ook leuk om te werken bij een van de leukste callcenters in Maastricht of Almere? Bekijk de openstaande vacatures, laat iets van je horen en wellicht zie ik je binnenkort op een van onze locaties!

Saskia Morssinkhof

Ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Het is mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan.