Iași

Iași

Cum este să lucrezi la Conduent în Iași

În Iași, Conduent este mereu în căutarea aplicanților entuziaști care își doresc să lucreze într-o organizație de top cu o atmosferă plăcută.

Performanța companiei Conduent este meritul oamenilor valoroși din echipă. De aceea noi investim mereu în dezvoltarea profesională a angajaților noștri și răsplătim mereu performanța.

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice și vrei să îți aduci contribuția în schimbarea conceptului de Customer Care, atunci Conduent este locul potrivit pentru tine.

De ce ai lucra la Conduent în Iași?

Te consideri o persoană cu calități deosebite și căreia îi face plăcere să lucreze cu oamenii? Ești în căutarea unui loc de muncă care te determină să îți dezvolți aptitudinile și să dobândești experiență? Conduent ar putea fi locul perfect pentru tine. Alătură-te unei echipe dinamice și fă parte dintr-o organizație globală și multi-culturală.

Cu aproximativ 2000 de angajați, Conduent Romania a fost prima companie din țară care să ofere soluții inovative și complete, câștigându-și o poziție importantă pe piața serviciilor și proceselor de business. În prezent, ne desfășurăm activitatea în patru orașe, Iași, București, Oradea și Bacău.

Ai aptitudini lingvistice în limba italiană și de asemenea într-o altă limbă(străină)? Agenții noștrii lucrează și în alte limbi precum franceza, spaniola, germana, rusa, etc și oferă servicii de calitate clienților noștri.

Flexibilitate – In funcție de proiecte, putem avea un program de lucru flexibil și adaptabil în funcție de necesitățile angajaților noștri dedicați. Organizăm periodic cursuri de formare pentru angajații noștri, care permit acumularea de cunoștințe prin care vor putea performa cu rezultate optime în domeniul lor de activitate. Oferim o gamă largă de beneficii:

  • Asigurare de viață
  • Bonusuri în baza performanțelor
  • Reduceri la diferiți parteneri
  • Program de recompensare a angajaților care recomandă compania
  • Abonament medical

Ați vrea să lucrați în Iași?

Iași este principalul oraș din nord-estul României. Locația aceasta oferă multe oportunități, deoarece este centrul cultural, economic și academic al Moldovei.