Conduent callcenters Romania

Locuri de muncă la Conduent

search home
Locatii
Categoria Job Ului

Te consideri o persoană cu calități deosebite și căreia îi face plăcere să lucreze cu oamenii? Ești în căutarea unui loc de muncă care te determină să îți dezvolți aptitudinile și să dobândești experiență? Conduent ar putea fi locul perfect pentru tine. Alătură-te unei echipe dinamice și fă parte dintr-o organizație globală și multi-culturală.

Cu peste 2000 de angajaţi ne desfășurăm activitatea în patru orașe, Iași, București, Oradea și Bacău, oferind suport în cadrul serviciilor de tip Business Process Outsourcing şi Customer Care.
Ai aptitudini lingvistice în limba italiană și de asemenea într-o altă limbă(străină)? Agenții noștrii lucrează și în alte limbi precum franceza, spaniola, germana, rusa, etc. și oferă servicii de calitate clienților noștri.

Flexibilitate – In funcție de proiecte, putem avea un program de lucru flexibil și adaptabil în funcție de necesitățile angajaților noștri dedicați. Organizăm periodic cursuri de formare pentru angajații noștri, care permit acumularea de cunoștințe prin care vor putea performa cu rezultate optime în domeniul lor de activitate.

Oferim o gamă largă de beneficii:

• Asigurare de viață
• Bonusuri în baza performanțelor
• Reduceri la diferiți parteneri
• Program de recompensare a angajaților care recomandă compania
• Abonament medical