Callcenters

Callcenter vacatures in Enschede

Werken voor Conduent callcenters Enschede

In het callcenter van onze vestiging in Enschede kun je werken voor projecten als Telfort en KPN. Als student kun je deze bijbaan goed combineren met je studie, maar je kunt ook eenvoudig parttime werken naast bijvoorbeeld je gezin. Onze locatie in Enschede is goed te bereiken met openbaar vervoer, zo ligt treinstation Enschede op een paar minuten loopafstand. Ben jij op zoek naar een flexibele baan als callcenter medewerker? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online.

Onze callcenter vacatures in Enschede

>> KLANTENSERVICE MEDEWERKER PROJECT KPN

Als helpdeskmedewerker voor KPN in Enschede werk je op de klantenservice van KPN mobiel. Samen met je collega’s in het callcenter beantwoord je vragen over abonnementen, facturen en administratieve wijzigingen.

>> Callcenter Medewerker

Je werkzaamheden als Callcenter Medewerker verschillen per project en functie. Er is echter altijd één gemeenschappelijke deler; Dagelijks wordt er een grote stroom aan communicatie via email, webcare en/of telefoon door jou behandeld in opdracht van onze klanten.

Onze opdrachtgevers in Enschede

KPN logo

Werken voor KPN

Voor het project KPN zoeken we medewerkers voor verschillende soorten functies. Zo kun je aan de slag als technisch medewerker, klantenservice medewerker of juist wat meer commercieel als klantadviseur of op de Salesdesk. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, via Conduent kun je in Enschede eenvoudig een callcenter functie vinden die bij jou past.

Werken voor Telfort

In ons contact center in Enschede werken we naast KPN ook voor het merk Telfort. Voor dit project zoeken we regelmatig Technische helpdesk medewerkers die hun hand niet omdraaien voor een technisch probleempje. Of het nu gaat om een verbinding die niet naar behoren werkt of een klant die problemen heeft met bijvoorbeeld de mailbox, jij weet raad en lost het snel op! En als je ook nog eens een slimme verkoper bent die een klant goed kan analyseren en weet wat de klant nodig heeft, kun je eenvoudig extra bonussen verdienen via het cross- en upsell systeem.

Onze Staf & Management vacatures in Enschede

>> Team Leader Recruitment

Wij zijn op zoek naar een Team Leader Recruitment die ons team wil versterken. Werken in een dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, planning- en organisatievermogen én resultaatgerichtheid. De Team Leader Recruitment is verantwoordelijk voor het aansturen van ons Recruitmentcenter die te midden in de organisatie opereert en een zeer belangrijke spil is in het gehele proces van onze dienstverlening

Onze recruiters in Enschede

Saskia Morssinkhof

Mijn naam is Saskia en ik ben Corporate Recruiter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Staf, Management en Support functies binnen onze organisatie. Al ruim 8 jaar begeef ik mij in het recruitmentvak en is het mijn passie geworden om de juiste match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. De callcenterbranche is dynamisch, innovatief en klantgericht, die drive heb ik nodig om iedere dag met veel plezier naar mijn werk te gaan. Zie je een interessante vacature? Neem gerust contact met mij op!

harmke

Harmke Dirkse

Inmiddels ben ik al weer 2 jaar werkzaam als Regio Recruiter bij Conduent. Door oprechte interesse probeer ik de juiste match te maken tussen de kandidaat en de vacature. Ik ben open en eerlijk en geloof dat je daarmee het meeste bereikt. Ben en blijf jezelf!

Kelly hoeben

Kelly Hoeben

Mijn naam is Kelly. Ik ben 3 jaar werkzaam bij Conduent. Hiervoor heb ik zelf callcenter ervaring opgedaan bij verschilende bedrijven. Nu voer ik sollicitatiegesprekken voor de vacatures bij onze opdrachtgevers in Zwolle en Enschede en misschien binnenkort wel met jou!